Airsoft Canada
https://www.replicaairguns.ca/airsoft

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

reinforced mech box for g36c ?

:

Upgrades & Modifications

Reply
 
Thread Tools
Old June 22nd, 2006, 12:52   #1
Flex2003
 
Join Date: May 2006
Location: Ontario
reinforced mech box for g36c ?

g36c is ver 3 mech box. when i have looked for them they never list g36c under the ver 3's on diff sights, if i get a reinforced ver 3 gear box will if work for sure ???
Flex2003 is offline   Reply With Quote
Old June 22nd, 2006, 13:17   #2
vondnik
Ban-Fu Sifu
 
vondnik's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Socialist republic of Kebekistan
Send a message via MSN to vondnik
if you ever find a reinforced gen 3 mechbox you will be the first one to ever have found one. There is no need for a gen 3 reinforced mechbox...as far as I know only 2 have ever been snapped in canada over the last 5 years... and one was by me :banghead:
__________________
Vondnik, team Bad Karma, PQAC

Murphy's second rule: Nothing is impossible for the man who does not have to do it himself.

vondnik is offline   Reply With Quote
Old June 22nd, 2006, 15:15   #3
CDN_Stalker
Official ASC Bladesmith
 
CDN_Stalker's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ottawa, Ont.
Send a message via MSN to CDN_Stalker
Quote:
Originally Posted by vondnik
if you ever find a reinforced gen 3 mechbox you will be the first one to ever have found one. There is no need for a gen 3 reinforced mechbox...as far as I know only 2 have ever been snapped in canada over the last 5 years... and one was by me :banghead:
And he ran like 300,000 rounds through it, and the only reason it broke was because he scowled at it one day! Lol
CDN_Stalker is offline   Reply With Quote
Old July 3rd, 2006, 12:05   #4
Flex2003
 
Join Date: May 2006
Location: Ontario
lol i did find one by hurricane from uncompany. 50 us so i grabbed it. be nice to have a a extra box either way
Flex2003 is offline   Reply With Quote
Old July 3rd, 2006, 12:10   #5
Digital_Assasin
 
Digital_Assasin's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: OTTAWA.ON.CA
That sounds a little to cheap.
Digital_Assasin is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Upgrades & Modifications

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
https://www.replicaairguns.ca/airsoft

All times are GMT -4. The time now is 17:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.