Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Doctor's Corner > AEG Solutions
Home Forums Register Gallery FAQ Calendar
Retailers Community News/Info International Retailers IRC Today's Posts

Ca metal body with m4 parts

:

AEG Solutions

Reply
 
Thread Tools
Old August 8th, 2006, 17:35   #1
Mentosice
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec Beauce St-George
Send a message via MSN to Mentosice
Ca metal body with m4 parts

Ok i did manage to put all my tm parts into a ca metal reciver it shoot only single fire at the time(haven modded it yet). I am having a trouble at this point the gun shoot only like 25 feet away. I did chek up the hop-up and it looks fine, my mag clamp well in the gun. If any 1 ever done this before or just have any idea that would help me. Tanx Jess

Note: I know ca body dosen't fit well with tm parts. :smack:

P.S. if i forgot to put some info needed please tell me
Mentosice is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 17:40   #2
BloodSport
Traveling Man
 
BloodSport's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Moose Jaw, Saskatchewan
Did you open and do anything to the mechbox when you transfered it to the CA body?
__________________
Saskatchewan Age Verifier! Contact for more Info.
BloodSport is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 17:55   #3
testtube
A Total Bastard
 
testtube's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Ottawa,Ont
Send a message via MSN to testtube
we had to shave down a certain piece on mine, it's the plastic piece you put on top near the front of the body.in front of the nozel.
testtube is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 18:40   #4
Mentosice
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec Beauce St-George
Send a message via MSN to Mentosice
dident open anything in the mech box only transfered.

testtuber u mean the part that align the bb's in front of the bolt?
Mentosice is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 18:56   #5
testtube
A Total Bastard
 
testtube's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Ottawa,Ont
Send a message via MSN to testtube
Quote:
Originally Posted by Mentosice
dident open anything in the mech box only transfered.

testtuber u mean the part that align the bb's in front of the bolt?
Ya thats it thanks.
testtube is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 19:01   #6
testtube
A Total Bastard
 
testtube's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Ottawa,Ont
Send a message via MSN to testtube
Quote:
Originally Posted by testtube
Quote:
Originally Posted by Mentosice
dident open anything in the mech box only transfered.

testtuber u mean the part that align the bb's in front of the bolt?
Ya thats it thanks.
the bbs would just go a few feet then drop or double feed and even dry fire, so foxtail used a file and filed that part down and presto hasen't failed me yet. :smack:
testtube is offline   Reply With Quote
Old August 8th, 2006, 19:06   #7
Mentosice
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec Beauce St-George
Send a message via MSN to Mentosice
i dont have any double feed but still i think i found the best cure it would mabe be a 1 piece hop-up what you think?
Mentosice is offline   Reply With Quote
Old October 15th, 2007, 18:41   #8
Mighty Mouse
 
Mighty Mouse's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Burlington, Ontario
Send a message via MSN to Mighty Mouse
hey so, just to clarify, you filed down the part of the hop up unit that the nozzle goes into? My buddy is having similar problems even with a guarder one piece hop up and a guarder metal body.
Mighty Mouse is offline   Reply With Quote
ReplyTop


Go Back   Airsoft Canada > Discussion > Doctor's Corner > AEG Solutions

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Airsoft Canada
http://triggerairsoft.com/shop/

All times are GMT -4. The time now is 17:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.